Schimbari radicale in cadrul proiectului FGGB

PERSONAL In curand, voi construi site-ul studentilor din Facultatea de Geologie si Geofizica. In acest moment ma gandesc la conceperea unui proiect viabil, care sa aiba un succes mult mai mare decat actualul forum fggb.

Deocamdata, timpul limitat si apropierea sesiunii fac aproape imposibila dezvoltarea proiectului in aceasta perioada. Personal, mi-am propus sa lansez acest site pe data de 1 martie 2007. Stiu, o sa spuneti ca mai este foarte mult pana atunci. Cu toate acestea, nu va dau dreptate.

De data aceasta, voi incerca sa gasesc o varianta optima pentru crearea un site complex, unde sa reveniti cu placere in fiecare zi si unde sa cititi, in mod regulat, informatii noi si interesante despre facultatea noastra. Inclusiv activitatea mea pe acest site va fi mult mai sustinuta. Zilele acestea voi definitiva proiectul, iar ulterior, in limita timpului disponibil, ma voi ocupa de constructia site-ului si a forumului. Apropo, forumul va avea un nou look si va fi, cu singuranta, mai atractiv.

Cum insa nu pot sa fac totul de unul singur, am nevoie de voi. De sfaturile si ideile voastre. Asa ca nu ezitati sa lasati comentarii in care sa va spuneti parerea despre cum ar trebui sa arate acest site. Din toate punctele de vedere. Pe aceasta pagina vor aparea, regulat, informatii despre progresul pe care il inregistrez in constructia site-ului. Prin urmare, ramaneti pe receptie!

[update] Incepand cu data de 28.02.2007 site-ul FGGB nu mai exista. Cei interesati sa discute despre facultate o pot face pe forum la adresa fggb.myforum.ro. Acest forum va exista in continuare in actuala structura, insa eu nu ma voi mai implica deloc in procesul de actualizare si dezvoltare. In cazul in care, la un moment dat, forumul nu va mai fi functional, aceasta se va datora exclusiv administratorilor de la MyForum, care sunt responsabili de hosting-ul oferit pentru fggb. [/update]

Anunțuri

One Response to Schimbari radicale in cadrul proiectului FGGB

  1. Pingback: Se Apropie Lansarea Noului FGGB « Daniel Popescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: