Se apropie lansarea noului FGGB

PERSONAL Desi in urma cu doua zile am anuntat lansarea noului site al studentilor din FGGB pe data de 1 martie, sunt sanse mari ca proiectul sa scoata capul in lume mult mai devreme.

Lucrul la site decurge mai bine decat ma asteptam. In acest moment, interfata site-ului a fost deja stabilita, fiind doar o chestiune de timp pana la crearea meniurilor. Urmeaza partea de creare a continutului, aceasta urmand probabil sa mai dureze cateva zile. De asemenea, forumul esten instalat si trebuie doar construite categoriile pentru a deveni functional.

Deocamdata nu voi dezvalui adresa viitorului site, pentru ca vreau ca totul sa fie gata cand il voi lansa. Nu va cer decat sa aveti putina rabdare. Sper ca lansarea sa aiba loc cel tarziu pe 1 februarie, desi in timpul sesiunii nu stiu cati dintre voi vor mai fi interesati de un asemenea proiect.

[update] Incepand cu data de 28.02.2007 site-ul FGGB nu mai exista. Cei interesati sa discute despre facultate o pot face pe forum la adresa fggb.myforum.ro. Acest forum va exista in continuare in actuala structura, insa eu nu ma voi mai implica deloc in procesul de actualizare si dezvoltare. In cazul in care, la un moment dat, forumul nu va mai fi functional, aceasta se va datora exclusiv administratorilor de la MyForum, care sunt responsabili de hosting-ul oferit pentru fggb. [/update]

Reclame

One Response to Se apropie lansarea noului FGGB

  1. Pingback: Site-ul Studentilor din Geologie si Geofizica « Daniel Popescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: