Site-ul studentilor din Geologie si Geofizica

PERSONAL Cu aproape o luna in urma, scriam ca in curand voi lansa site-ul studentilor din Facultatea de Geologie si Geofizica din Bucuresti. In timpul scurs de atunci am incercat sa gasesc cea mai buna solutie pentru acest proiect.

Nu a fost usor sa aleg modul in care va arata acest site, insa a contat foarte mult interesul pentru care urma sa-l construiesc: sa fie site-ul studentilor, nu al meu. Locul ideal in care cei care doresc sa poata scrie despre facultate sau despre subiecte in legatura cu facultatea.

Crearea unui site complex si profesionist ar fi necesitat mult timp si ar fi ingradit posibilitatea studentilor de a contribui la continut. Tocmai de aceea, am ales platforma WordPress pentru acest site. Pentru cei care nu stiu, WordPress este o platforma de blogging care nu necesita (aproape) deloc cunostinte de IT, putand fi astfel utilizata de orice novice in site-building. Practic, se aseamana foarte mult cu un simplu editor de text.

Orice coleg care va dori sa scrie pe site ma poate contacta pentru a-i crea un cont de utilizator, putand astfel sa contribuie la continut oricand doreste, fara a avea nevoie de interventia mea. Acesta este marele avantaj oferit de WordPress.

In final, iata si adresa site-ului: fggb.lx.ro.

Lansarea oficiala a site-ului va avea loc pe data de 19 februarie 2007.

[update] Incepand cu data de 28.02.2007 site-ul FGGB nu mai exista. Cei interesati sa discute despre facultate o pot face pe forum la adresa fggb.myforum.ro. Acest forum va exista in continuare in actuala structura, insa eu nu ma voi mai implica deloc in procesul de actualizare si dezvoltare. In cazul in care, la un moment dat, forumul nu va mai fi functional, aceasta se va datora exclusiv administratorilor de la MyForum, care sunt responsabili de hosting-ul oferit pentru fggb. [/update]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: