ArenaTV.ro si EvoTV.ro – primele televiziuni online

INTERNET De cateva saptamani am auzit de existenta unui proiect numit EvoTV, care se doreste a fi prima televiziune on-line din Romania.

Se pare ca totul este oficial acum, deoarece, potrivit unui comunicat de presa remis Mediafax, EvoTV va incepe emisia miercuri, 28 martie 2007, la ora 20:00. EvoTV se va axa, preponderent, pe divertisment (logic, daca ne gandim ca target-ul lor este tineretul), urmand ca pentru iinceput sa fie produse un numar limitat de emisiuni, lansarea oficiala fiind programata pentru 15 aprilie.

In pelegrinarile mele pe internet am descoperit insa un post foarte interesant in care am citit ca exista deja o televiziune on-line in Romania. Este vorba de ArenaTV, „primul post IPTV (video streaming) de gaming din România” care prezinta  „emisiuni interactive, in direct, ample prezentări ale jocurilor noi, discuţii despre jocuri vechi şi bune”. Acest post TV emite, se pare, inca din luna octombrie a anului trecut, iar in prezent se bucura de prezenta a 700-800 de vizitatori zilnic. In acest moment, ArenaTV emite de luni pana vineri, intre orele 19:00 – 21:35. Poate parea putin, dar probabil timpul de emisie va creste in viitorul apropiat. In plus, aceasta televiziune este axata exclusiv pe jocuri, astfel incat programul de doua ore pe zi oferit mi se pare rezonabil.

Incetul cu incetul, ne mutam, cu catel si purcel, pe internet. Sunt multe de discutat despre acest subiect si in curand imi voi expune ideile despre aceste proiecte inovatoare pentru piata de internet din Romania. Deocamdata, astept cu deosebit interes lansarea de maine a EvoTV. Voi nu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: