EvoTV, ArenaTV, ShockTV, LiberTV

INTERNET Miercuri seara s-a lansat, intr-o asa-numita faza de testare, postul de televiziune pe internet EvoTV. Lansarea oficiala va avea loc pe data de 15 aprilie 2007.

EvoTV a inceput sa „emita” putin dupa ora 20.30 si nu reprezinta o televiune in acceptiunea obisnuita a cuvantului. Astfel, nu exista un program prestabilit, emisiunile fiind inregistrate si postate pe site, „teleinternautii” putand sa le vizioneze oricand. Deocamdata, exista 6 emisiuni, toate destinate publicului tanar.

Astfel, „Tanga News” este o emisune de stiri mai putin conventionala, fiind prezentata de doua tinere imbracate doar in costum de baie. „Roz Events” este dedicata evenimentelor mondene, iar „Zanatek” se doreste a fi o clona de „JackAss”. Va exista si o emisiune de stiri sportive, intitulata „Microbistii„, prezentata de un stelist, un rapidist si un dinamovist. „Agata-ma” este un reality-dating original. In sfarsit, „Events” va analiza evenimentele petrecute in Bucuresti.

Evenimentul Zilei” de astazi dezvaluie, intr-un articol semnat de Petrisor Obae, ca dezvoltatorul proiectului este Sergiu Mihalcea, acesta propunandu-si sa obtina 50.000 de euro lunar din publicitate.

Ionut Oprea scrie ca, pe langa EvoTV si ArenaTV (despre care v-am povestit ieri), mai exista 2 posturi de televiune online in Romania: ShockTV si LiberTV. Va invit sa le descoperiti singuri.

Reclame

One Response to EvoTV, ArenaTV, ShockTV, LiberTV

  1. Pingback: BrainTV, o Noua Televiziune On-line « Daniel Popescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: