Ce face GSP-ul pentru bani

INTERNET Campaniile publicitare de pe site-urile apartinand Unlimited Sport Media (GSP&Co.) devin pe zi ce trece tot mai neplacute din punctul de vedere al vizitatorului obisnuit.

Astfel, dupa ce, odata cu lansarea produsului Coca Cola Zero, homepage-ul GSP arata jalnic, prin marirea fontului literei „o” din majoritatea cuvintelor, mai nou au aparut reclame video intercalate intre doua paragrafe din cadrul editorialelor redactorului sef (sau, mai bine spus, directorului general) Catalin Tolontan.

Imi plac foarte mult editorialele lui Tolo, dar placerea de a le citi este diminuata de faptul ca de fiecare data cand intru pe blogul sau trebuie sa vad si sa ascult acea reclama video la Heineken. Singurul aspect pozitiv este ca homepage-ul blogului este scutit de stresanta reclama. In compensatie insa, apare un banner care promoveaza editia tiparita a GSP-ului! Vizitatorii blogului nu au ezitat sa isi arate nemultumirea pentru spotul video din editoriale, cerandu-i lui Tolo sa renunte la ele. Ceea ce, mai mult ca sigur, nu se va intampla.

Este adevarat ca reclamele aduc venituri importante pentru GSP, insa bannerele si clipurile ar trebui sa fie prezente pe un site fara a deranja foarte mult vizitatorii, ceea ce in cazul lui Tolo nu se intampla. In plus, consider ca publicitatea pe un blog ar trebui sa fie mai redusa decat cea de pe site-urile obisnuite.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: