Dictionar online in 6 limbi straine

INTERNET Recent, a trebuit sa caut traducerea in romana a unui cuvant italian. Cum nu cunosteam niciun dictionar on-line italian-roman, am apelat la cel mai bun prieten al internautului: Google.

Astfel am ajuns pe Dictionar.ro, un site cu o interfata minimala care ofera traduceri instantanee in si din 5 limbi de circulatie internationala:engleza, franceza, germana, spaniola si italiana plus, evident, romana. Practic, trebuie doar sa scrii cuvantul in casuta corespunzatoare limbii si, printr-un singur click pe „cauta”, primesti traducerea cuvantului respectiv in celelalte 5 limbi. Practic, usor si comod. Dictionar.ro va reprezenta de acum inainte, cel putin pentru mine, o sursa viabila pentru dictionare on-line, in special pentru cuvintele din spaniola, germana si italiana.

Cum site-ul in sine nu ofera nicio informatie despre cei care au realizat aceste dictionare, am cautat in baza de date a RoTLD.ro. Astfel, am constatat ca Dictionar.ro apartine firmei Pagini Aurii SA, cea care editeaza si ghidul cu acelasi nume.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: