S-a relansat SportMagazin

MEDIA Singurul saptamanal cu profil sportiv din Romania, SportMagazin powered by Kicker, s-a relansat luni, 23 iulie 2007, odata cu aparitia numarului 69.

Conducerea revistei a renuntat la licenta oferita de prestigioasa publicatie germana Kicker, utilizata inca de la aparitia pe piata, in iunie 2006. Astfel, incepand din 23 iulie numele oficial al revistei este “SportMagazin”.

Renuntarea la franciza Kicker nu va afecta formatul editorial al revistei, deoarece structura publicatiei difera substantial de cea a revistei germane inca din toamna anului trecut. S-a schimbat insa logo-ul revistei si, de asemenea, este posibil sa apara modificari in conceptul grafic.

Surprinde insa lipsa unei reactii oficiale pe site-ul revistei, care nu anunta in niciun fel relansarea revistei si schimbarea adresei site-ului, din Kickeronline.ro in Sportm.ro.

Reclame

One Response to S-a relansat SportMagazin

  1. Florin Tudor says:

    Adresa site-ului nu s-a schimbat, site-ul poate fi accesat pe ambele domenii de mai mult timp si asa va ramane in continuare.

    Domeniul principal va ramane insa kickeronline.ro – daca am schimba domeniul am avea destul de mult de pierdut – in principal vizitatorii proveniti din motoarele de cautare.

    Florin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: