Neogen 2.0 – Retea de socializare

INTERNET Neogen s-a relansat in aceasta dimineata sub titulatura de Neogen 2.0. Grafica site-ului nu a suferit modificari majore, remarcandu-se doar inglobarea meniului de sus intr-un chenar albastru si meniul din stanga asemanator cu al unei retele de socializare.

In cadrul meniul din stanga poate fi accesat profilul user-ului, mesajele si lista de prieteni. Astfel, noul Neogen se transforma de fapt intr-o retea de socializare, club.neogen.ro fiind integrat sub brand-ul Neogen. O miscare interesanta si, probabil, pozitiva, in contextul in care si in Romania interesul pentru site-uri gen hi5.com, MySpace.com si, mai nou, FaceBook.com este tot mai mare. Cu toate acestea, nu cred ca traficul pe noul Neogen.ro va cunoaste cresteri semnificative in perioada urmatoare, pentru ca schimbarile nu sunt atat de radicale pe cat ne-am fi asteptat.

Reclame

5 Responses to Neogen 2.0 – Retea de socializare

 1. ice4you says:

  Trecand peste tenta de pornoshegarie persistenta, mie imi place noua interfata neogen, este mult mai aerisita decat vechea versiune.

 2. livium says:

  pai da…ca au furato de la iGoogle si de la facebook.
  care au platit designeri scumpi….iar neogen a platit pescari pe Mures..si au luat si ei pestisorii de aur…

 3. Cristi G says:

  „Cu toate acestea, nu cred ca traficul pe noul Neogen.ro va cunoaste cresteri semnificative in perioada urmatoare, pentru ca schimbarile nu sunt atat de radicale pe cat ne-am fi asteptat.”

  Cu riscul de a dezgropa această ştire veche, Neogen are, în momentul de faţă, peste 2 milioane de utilizatori. Tind să cred că aceasta este o creştere semnificativă.

 4. @Cristi G: Au crescut peste asteptari si probabil Neogen este acum cea mai populara retea sociala din .ro. Insa nu cred ca Fusu si-a atins inca obiectivele – ma refer la venituri.

 5. frumosi.ro says:

  Nice job…Super

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: