Primele impresii despre Fantasy Premier League

FOTBAL In weekend-ul ce tocmai a trecut s-a desfasurat prima etapa din Premier League. Astfel, s-a dat startul si unui nou campionat de Fantasy Premier League.

Nu a fost o runda foarte productiva pentru echipa mea, care a avut urmatoarea alcatuire: Reina (Liverpool) – Dunne (Manchester City), Carragher (Liverpool), Toure (Arsenal), Neville (Everton) – Scholes (Manchester United), Harper (Reading), Arteta (Everton), Cristiano Ronaldo (C) (Manchester United) – Berbatov (Tottenham), Corradi (Manchester City). Cel mai mare punctaj l-a obtinut fundasul Dunne (6), in timp ce Corradi nu a evoluat si, implicit, nu a punctat. In total am acumulat 39 de puncte, prin care m-am pozitionat undeva la jumatatea clasamentului general: locul 485,811 din peste un milion de utilizatori inscrisi, in conditiile in care primul clasat a avut 88 de puncte. In clasamentul valabil doar pentru userii din Romania, m-am clasat pe locul 97 din 224 de participanti, userul de pe primul loc avand 63 de puncte.

Este un inceput acceptabil pentru echipa mea, insa evident este loc de mai bine. Sper ca in rundele urmatoare sa ma descurc mai bine. Incetul cu incetul voi cunoaste mai bine si jucatorii echipelor mai mici, astfel ca voi putea face o echipa mai competitiva. Urmatoarea etapa din PL se desfasoara marti si miercuri, astfel ca deja trebuie sa ma gandesc la titularii pe care ii voi selecta in echipa maine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: