Un an de blogging

PERSONAL A trecut un an de zile de cand am scris primul post pe acest blog. Se intampla pe data de 22 octombrie 2006 si era un post despre forumul facultatii la care studiez.

Zilele, saptamanile, lunile au trecut si iata ca s-a implinit un an de zile de la acel eveniment. In aceasta perioada am scris 112 posturi, adica o medie de aproximativ un post la 3 zile, ceea ce nu cred ca este rau, desi evident se putea si mai bine. Numarul total de afisari este de 6537, cu un record de 144 de afisari intr-o zi.

Din pacate, in ultima perioada nu am avut foarte mult timp pentru a intretine blogul, insa sper sa reusesc sa il actualizez cat mai des posibil. In plus, sper ca in urmatoarele luni voi reusi sa pun in aplicare un proiect cu o vechime mai mare.

Principalul obiectiv pe care le am pentru perioada urmatoare este publicarea unor materiale mai consistente care sa atraga o anumita categorie de cititori, pentru ca nu conteaza atat de mult cantitatea, cat mai ales calitatea.

Pana atunci, ramaneti pe receptie. In plus, ma cititi si pe Automarket.ro, unde puteti afla cele mai proaspete stiri din lumea auto si a Formulei 1, plus detalii despre editia viitoare a concursului F1 CHAMP.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: