Blogul Symbian, lansat oficial

INTERNET Symbian a devenit odata cu trecerea timpului cel mai utilizat sistem de operare pentru telefoane mobile. Succesul de care se bucura in prezent se datoreaza in primul rand usurintei in utilizare si paletei bogate de aplicatii aditionale care pot fi instalate pe telefon. Astfel, functionalitatea telefonului este sporita in mod substantial, fiecare utilizator putand sa-si instaleze exact aplicatiile de care are nevoie in activitatea de zi cu zi.

De cateva luni ma bucur de avantajele oferite de un telefon mobil dotat cu Symbian, Nokia E50. Symbian a devenit rapid favoritul meu dupa ce i-am descoperit numeroasele avantaje, iar acum m-am hotarat sa impartasesc cu voi impresiile despre acest sistem de operare, lansand un blog in care voi scrie exclusiv despre el: symbian.wordpress.com.

Pe acest blog voi scrie articole generale despre Symbian in care voi clarifica cateva aspecte esentiale, insa activitatea principala va fi prezentarea unor aplicatii destinate sa ajute utilizatorul in viata de zi de zi. Vor fi review-uri pentru aplicatii business, insa nu vor lipsi nici cele destinate divertismentului. Symbian le poate oferi pe toate si tocmai de aceea va invit sa vizitati cu regularitate blogul Symbian, pentru a fi la curent cu ultimele noutati din domeniu.

[update] Incepand din 12 ianuarie 2008 am decis sa postez toate articolele despre Symbian pe acest blog, in categoria Symbian. Astfel, de la aceasta data blogul Symbian nu mai este activ [update]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: