Lectia de fotbal a Croatiei

FOTBAL Croatia a facut un meci memorabil, iar Anglia rateaza participarea la EURO 2008.

Nu cred ca gresesc foarte mult daca spun ca Anglia – Croatia 2-3 a fost cel mai bun meci pe care l-am vazut in ultima vreme. Englezii aveau nevoie de un singur punct pentru a se califica la EURO 2008, indiferent de rezultatul meciului Andorra – Rusia. De cealalta parte, Croatia era deja calificata si putea veni in Marea Britanie doar pentru o vacanta de cateva zile.

Croatia si-a aparat insa miercuri seara onoarea, practicand un fotbal frumos pe Wembley de care intreaga natiune isi va aminti cu mare placere multi ani de acum inainte. Spectatorii prezenti pe noul stadion Wembley au ramas inmarmuriti cand, dupa numai 14 minute de joc, Croatia conducea deja cu 2-0, demonstrand ca a venit in Anglia pentru a juca fotbal. Britanicii s-au vazut nevoiti sa apese brusc pedala de acceleratie pentru a slava situatia, insa in prima repriza s-au apropiat foarte rar de buturile lui Pletikosa.

Nici arbitrul nu i-a ajutat prea mult pe englezi, chiar daca le-a facut cadou un penalty. Crouch a adus egalarea si probabil toti se gandeau ca finalul meciului va fi linistit. In fond, 2-2 nu ar fi fost un rezultat rau pentru niciuna dintre echipe. Insa Petric nu a facut nicio concesie si a semnat al treilea gol al Croatiei. Gol care a insemnat totodata si esecul lamentabil al Angliei in aceasta campanie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: