Goluri 3D de la African Cup of Nations

Eurosport.com ofera o noua facilitate fanilor care urmaresc meciurile de la Cupa Africii pe Natiuni: reluari 3D ale golurilor.

Site-ul postului de televiziune Eurosport ofera vizitatorilor sai posibilitatea de a vedea golurile inscrise la African Cup of Nations intr-un mod inedit, printr-o grafica 3D de inalta calitate, sub titulatura de Virtual Replay. Pe pagina special dedicata acestei facilitati, vizitatorul trebuie doar sa aleaga meciul de la care doreste sa urmareasca reluari si sa astepte incarcarea playerului Shockwave. Daca user-ul nu are inca Shockwave Player instalat, acesta va fi downloadat automat.

Dupa incarcarea playerului, user-ul poate alege unghiul de vizualizare a golului: TV (default), stanga, dreapta, la linia de la mijlocului terenului, in spatele mingii sau chiar ‘ball camera’, care simuleaza cum s-ar vedea faza daca mingea ar fi dotata cu o camera video. De asemenea, se poate alege viteza de derulare: normal sau slow-motion si, in plus, se poate vedea traiectoria exacta a mingii.

Sectiunea dedicata golurilor virtuale de la African Cup of Nations poate fi accesata aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: