Snooker: Rezultate in prima zi la Malta Cup

Cel mai interesant meci al primei zile de turneu de la Malta Cup a fost, probabil, cel dintre Steven Hendry si Mark Selby, duel contand pentru Grupa 3.

Hendry, castigatorul Cupei Malta din 2006, a reusit sa revina de la 0-2 si l-a invins pe campionul de la Masters, Mark Selby, cu 4-2. Selby a reusit in debutul meciului un break de 127 de puncte, insa scotianul a revenit spectaculos cu break-uri de 103, 64, 42 si 67 pentru a obtine o victorie superba. In celalalt meci al grupei, Shaun Murphy l-a „maturat” pe favoritul publicului local, Tony Drago, cu 6-0.

Acelasi scor l-a realizat si John Higgins in fata lui Borg in cadrul unui meci contand pentru Grupa 1, in timp ce John Perry si Ryan Day au terminat la egalitate, 3-3.

In celelalte meciuri din prima zi de la Malta Cup s-au inregistrat urmatoarele rezultate: in Grupa 2: Ken Doherty – Marco Fu 4-2 si Robertson – Lee 5-1, iar in Grupa 4: Dott – Dale 2-4 si Peter Ebdon – Ding Junhui 2-4.

Din cauza formatului competitiei, este foarte dificil de anticipat cine va castiga Malta Cup in acest an. Exista patru grupe de cate cinci jucatori si unul singur va accede in semifinale.

Probabil jucatorii isi pot permite sa piarda un meci, insa cu siguranta nu isi pot permite sa piarda doua. Cu toate acestea, jucatorii au toate motivele sa fie relaxati si sa joace din placere. Rezultatele obtinute la Malta Cup nu mai conteaza in clasamentul general, turneul fiind pe baza de invitatii, astfel ca presiunea ce apasa pe umerii jucatorilor este mai mica.

Totusi, imediat dupa Malta Cup incepe Welsh Open, asa ca jucatorii vor incerca sa faca cateva antrenamente de calitate pentru a fi pregatiti pentru turneul ce va incepe in Newport.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: