Am lansat F1 Champ 2008!

F1 Champ, cel mai tare manager de Formula 1 de pe internet, revine in forta in sezonul 2008.

Incepand de luni 11 februarie fanii Formulei 1 se pot inscrie pentru editia 2008, la sfarsitul careia pot castiga o excursie de doua persoane la Marele Premiu al Turciei 2009! Concursul va debuta propriu-zis prin punctarea stirilor pe data de 3 martie 2008.

La fel ca si in prima editie, concurentii isi vor alege cate un pilot, un pilot de teste, un team manager si o echipa din cele 3 grupe valorice in care au fost impartiti combatantii sezonului 2008. Userii vor castiga puncte in functie de stirile publicate in sectiunea de noutati a sectiunii de Formula 1 a site-ului Automarket.ro si de rezultatele din evenimentele oficiale (teste, antrenamente, calificari si cursa).

Noutatea absoluta pentru editia 2008 este reprezentata de modulul de pariuri. Astfel, punctele castigate de concurenti din stirile de Formula 1 si din evenimentele oficiale (teste, antrenamente si calificari) vor putea fi pariate pe diverse evenimente, cum ar fi castigatorul cursei, duel intre piloti, cel mai rapid tur sau pole position. Astfel, sporeste atractivitatea competitiei, iar userii vor avea mai multe sanse de a-si valorifica cunostintele de Formula 1.

Cei mai buni manageri vor fi premiati la sfarsitul fiecarei etape de F1 Champ cu premii in bani (600 de lei pentru primul loc, 400 de lei pentru al doilea loc si 200 de lei pentru al treilea loc), precum si cu tricouri F1 Champ.

Cel mai inspirat user pe parcursul intregului sezon va fi recompensat cu o excursie pentru doua persoane la Marele Premiu de Formula 1 al Turciei din 2009, pentru care Automarket.ro va asigura toate cheltuielile calatoriei (trasnport, cazare, bilete de acces pe circuit). In plus, marele castigator va intra in posesia unui exemplar din cartea „The Great Encyclopedia of Formula 1, 2007 Edition” de Pierre Menard, la fel ca si useii de pe locurile 2-5.

Volumul de 892 de pagini cuprinde 1200 de fotografii, toate echipele, pilotii si rezultatele din Formula 1 din 1950 pana in prezent intr-o forma grafica deosebita.

Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te acum in F1 Champ pentru o aventura inegalabila pe parcursul sezonului 2008!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: