Cariera lui Ronaldo, in pericol

Cariera atacantului lui AC Milan, Ronaldo, s-ar putea incheia prematur in urma unei grave accidentari suferite la tendonul genunchiului stang.

Ronaldo s-a prabusit la pamant la cateva minute dupa ce a intrat pe teren in meciul cu Livorno, disputat miercuri seara si incheiat la egalitate, scor 1-1. Ronaldo a fost transportat de urgenta la spital, unde testele au relevat faptul ca a suferit leziuni grave la tendonul piciorului stang. Medicul echipei italiene, Jean Pierre Meersseman, a dezvaluit ca brazilianul trebuie sa fie operat.

Fotbalistul in varsta de 31 de ani a suferit deja doua accidentari similare, in 1998 si 2000. In total, aceste accidentari l-au tinut departe de gazon aproape 3 ani de zile. Chiar daca se va recupera, este putin probabil ca Ronaldo sa se reabiliteze rapid. Din cauza varstei sale si a accidentarilor anterioare, riscul unei recidive este foarte ridicat in cazul in care jucatorul va reveni pe teren.

Daca luam in considerare acest lucru, precum si faptul ca in presa s-a vehiculat miercuri ca brazilianul ia in calcul retragerea la finalul acestui sezon, este foarte posibil ca prestigioasa cariera a lui Ronaldo sa fi ajuns deja la sfarsit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: