F1 Champ, sub acoperire ING

Sectiunea de Formula 1 a site-ului Automarket.ro si, implicit, managerul F1 Champ, se afla sub acoperire ING cel putin pana la sfarsitul acestui sezon.

Formula 1 reprezinta unul dintre cele mai iubite sporturi din lume, iar Romania nu face exceptie de la aceasta regula. Acest lucru este demonstrat de succesul de care se bucura sectiunea de Formula 1 a portalului Automarket.ro si de cei peste 3,000 de utilizatori inscrisi in singurul manager de acest gen din tara noastra, F1 Champ.

O noua confirmare a popularitatii F1 Champ a venit zilele trecute, cand ING, unul dintre sponsorii majori ai F1, a decis sa-si promoveze imaginea in Romania si prin intermediul sectiunii de Formula 1 din Automarket.ro.

Bannerul ce troneaza pe homepageul sectiunii de Formula 1 este foarte inspirat, infatisandu-l pe dublul campion mondial Fernando Alonso la volanul monopostului Renault R28.

Si pe plan mondial banca olandeza are radacini puternice in Marele Circ. Astfel, ING este sponsorul principal al echipei Renault si partenerul oficial al mai multor Grand Prix-uri din calendarul Formulei 1.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: