Castigatorii F1 Champ s-au intalnit cu echipa Automarket

Ziua de sambata, 15 noiembrie, a consemnat un eveniment importat pentru redactia Automarket.ro. Pentru prima oara in cei peste 2 ani de existenta, redactia Automarket.ro a organizat o intalnire face2face cu utilizatorii, in speta o parte dintre castigatorii concursului F1 Champ 2008.

In calitate de redactor al sectiunii de Formula 1, am fost implicat direct in aceasta actiune alaturi de project manager-ul Mircea Mester si de reprezentantele departamentului de marketing ale site-ului.

De ce ne-am intalnit

Explicatia unei astfel de intalniri face2face este lesne de inteles prin prisma legaturilor existente intre userii F1 Champ. In cei doi ani de concurs, oameni din diferite colturi ale tarii si de varste diferite s-au cunoscut prin intermediul F1 Champ. Multi dintre ei au legat chiar adevarate prietenii si comunica in prezent prin messenger si chiar telefon.

Chiar vorbeam cu Mircea cu o zi inaintea evenimentului despre prieteniile care s-au legat intre useri datorita portalului Automarket si a pasiunii pentru Formula 1 si parca nu ne venea sa credem ca acest lucru este posibil.

Prin urmare, decizia de a invita userii la o intalnire cu reprezentatii Automarket.ro a fost fireasca si intampinata cu mult entuziasm de concurenti.

Cum a fost

Superb. Plecand de la intalnirea propriu-zisa si sfarsind cu locatia foarte bine aleasa, Spirit Sport Club, totul a decurs excelent. Cel mai important lucru este ca am cunoscut pe viu o parte dintre userii F1 Champ cu care pana astazi purtasem discutii doar prin intermediul comentariilor de pe site si forum.

Este grozav sa vezi la un loc persoane atat de pasionate de ceea ce inseamna Formula 1 si sa asculti cum discuta strategiile abordate pe parcursul unui sezon nebun de F1 Champ. Asa cum remarca si Mircea, este incredibil cum acesti useri stiu cu precizie ca, in cele 8 luni de F1 Champ 2008, au existat fix trei situatii in care o stire a fost publicata de doua ori si a primit un punctaj diferit.

Nu exista multumire mai mare decat sa vezi cat de entuziasmat este un user de o simpla fotografie cu tine. Fotografie care, conform declaratiilor Alinei, va ajunge in cel mai scurt timp noul ei avatar la messenger.

In plus, pentru prima oara, am participat la o sesiune de autografe, la initiativa aceleasi Alina, care a dorit sa-i las o amintire pe posterul cu marele ei favorit, Kimi Raikkonen.

O fotografie face cat 1000 de cuvinte

Bineinteles, sesiunea de fotografii nu putea lipsi de la un astfel de eveniment. O galerie foto completa este disponibila pe sectiunea de Formula 1 a portalului automarket.ro.

Ce urmeaza

Stim cu siguranta ca vom repeta acest gen de actiuni, pentru ca este o modalitate excelenta de a intari legatura existenta intre userii F1 Champ, pe de o parte, si intre useri si redactori pe de alta parte.

Si mai stim ca urmeaza o avalansa de surprize pentru fanii Formulei 1 si pentru toti cititorii nostri. Nu trebuie decat sa urmariti in continuare automarket.ro si nu veti fi dezamagiti.

In loc de concluzii

In final, as vrea sa multumesc tuturor celor implicati pentru o dupa-amiaza perfecta in care am facut cunostinta cu o parte din cei care alcatuiesc comunitatea Automarket.ro. Multumirile merg, in egala masura, pentru toti userii care au participat la acest eveniment si pentru Mircea, Miki, Andreea, Cristina, Vivi, Nicu (nu de alta, Nicule, dar m-ai condus pana acasa ;))

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: