Noul Automarket.ro

Automarket.ro s-a relansat luni noapte si beneficiaza acum de un design mult mai intuitiv pentru toate sectiunile sale, de la masini noi la anunturi si de la stiri la drive-teste.

Desi considerat doar un facelift, Automarket.ro reprezinta, in opinia mea, o noua generatie, marcata in primul rand de regandirea tuturor sectiunilor sale cu exceptia celor dedicate sporturilor cu motor (Formula 1 si WRC).

Automarket.ro interactioneaza cu userii sai in primul rand prin intermediul celor 5 redactori, insa in spatele site-ului stau in umbra oameni fara de care noua versiune a site-ului nu ar fi vazut lumina zilei.

Masini noi

Sectiunea de masini noi a fost regandita complet si cuprinde acum toate autovehiculele comercializate in prezent in tara noastra.

Toate datele pe care le vedeti in aceasta sectiune reprezinta rodul unei munci intense de aproape 6 luni, munca depusa in aceasta perioada de numai doi oameni: Ana Maria Sandu si Vali Moldoveanu. Ana si Vali au reusit sa introduca, pana la ora redactarii acestui material, 98 de marci, 685 de modele si, atentie, nu mai putin de 5033 de versiuni de masini comercializate in prezent in Romania si nu numai. Userul va putea analiza in detaliu optionalele si preturile masinilor pentru fiecare versiune de echipare si motorizare a fiecarui model.

Stiri

Sectiunea dedicata stirilor a primit la randul ei o noua infatisare, in spiritul anului 2009. Cea mai importanta stire a momentului va fi etichetata ca Top Story, iar celelalte stiri vor aparea impreuna cu o fotografie si sapoul aferent. Astfel, userul va putea vizualiza dintr-o singura privire cel mai importante evenimente auto ale zilei, iar ulterior poate afla detalii despre fiecare informatie prezentata.

Drive Test

Sectiunea dedicata testelor efectuate de Automarket va suferi la randul sau cateva schimbari majore. Experienta redactorilor la volanul masinilor va fi prezentata intr-un mod mai clar, iar userii vor putea simila mai usor informatiile despre caracteristicile la rulare ale acestora.

Bloguri

Odata cu noua versiune a site-ului, fiecare redactor are propriul sau blog. Astfel, cititorii Automarket.ro vor face cunostinta intr-un mod mult mai personal cu oamenii care redacteaza zi de zi stirile.

Bineinteles, in spatele noului Automarket.ro stau si cei care au construit nucleul acestui site, de la designerul Nicolae Ibanescu si pana la programatorii Mihai Bucse, Daniel Cute-Petric si Bogdan Bezuz. Cu totii merita felicitari pentru munca depusa in ultimele 8 luni pentru relansarea cu succes a noului Automarket.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: