Ce reviste se mai inchid

Descopera si ComputerBild sunt ultimele reviste care se vor inchide, prima dintre ele urmand sa se dedice exclusiv mediului online.

Presa scrisa continua sa fie intr-o criza mai adanca decat ne-am fi asteptat, PC Magazine fiind doar primul nume cunoscut care isi inchide portile.

Astfel, una dintre cele mai cunoscute reviste de stiinta din Romania, Descopera, va fi inchisa in luna decembrie 2008 dupa 6 ani de la prima aparitie. Motivele principale sunt vanzarile relativ slabe si mai ales expansiunea internetului.

Site-ul Descopera.ro a inregistrat o crestere accelerata a traficului, iar Publimedia, compania care editeaza revista, a decis ca revista sa se mute exclusiv online. Zvonurile, care circulau pe internet de cateva zile, au fost confirmate inclusiv pe blogul revistei.

O alta publicatie care se inchide este ComputerBuild, care urmeaza astfel trendul deschis de PC Magazine. Informatia mi-a fost comunicata de cateva surse din piata si urmeaza a fi confirmata in curand. Cel mai probabil, ComputerBuild va iesi complet din peisajul presei romanesti, cu atat mai mult cu cat site-ul revistei inregistra sub 100 de vizitatori unici pe zi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: