Cinemagia se pregateste de relansare

Cinemagia.ro a pregatit un cadou special pentru toti userii sai, urmand sa capete o noua infatisare la inceputul anului 2009.

Daca pana mai ieri informatiile despre noul cinemagia.ro circulau mai mult „in-house„, totul a devenit oficial in Ajunul Craciunului.

Gloria Sauciuc, redactorul sef al publicatiei online, a anuntat pe blogul site-ului ca cinemagia.ro va capata o noua infatisare in 2009.

Reimprospatarea vizuala a unui site reprezinta o provocare majora pentru toti cei implicati in proiect, iar rezultate concrete depind in mare masura de asteptarile si cerintele userilor.

Iar asteptarile fanilor Cinemagia sunt probabil la cote inalte, daca ne gandim ca cel mai utilizat browser de catre useri este Firefox 3 (da, asta inseamna ca userii cinemagia.ro sunt mai inteligenti decat ai altora).

In plus, cand esti lider incontestabil pe nisa site-urilor de cinema cu peste 265.000 de vizitatori pe saptamana si aproximativ 50.000 de useri in zilele de duminica, opiniile acestora despre noul site capata o relevanta si mai mare, pentru simplul fapt ca trebuie sa fie atrasi in continuare sa tasteze in browser cinemagia.ro.

In final, o mini-bila neagra pentru blogul Cinemagia: obligativitatea de a te loga pentru a putea comenta pe blog este neproductiva si franeaza din plin comunicarea libera cu utilizatorii. Gloria, do you copy?

Reclame

One Response to Cinemagia se pregateste de relansare

  1. Gloria says:

    Roger that!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: