Automarket scoate capul in lumea buna

Informatiile publicate de Automarket.ro despre conceptul Kia Soul’ster au fost preluate de mai multe publicatii online de specialitate din Europa si SUA.

Letargia care domneste pe piata auto din Romania face ca sursele externe sa reprezinte principalele surse de informatie din acest domeniu.

Uneori insa, ghiocelul rasare exact acolo unde te astepti mai putin, in plina iarna, fara sa tina cont de criza gazului rusesc, criza economica sau, mai ales, de criza industriei auto.

Automarket.ro a facut vineri un nou pas inainte pe drumul lung si anevoios ce duce spre recunoastere internationala. Dupa ce a publicat in premiera prima fotografie oficiala a noului concept Kia Soul’ster, informatia a fost preluata de mai multe site-uri externe de specialitate. Printre acestea se regasesc Autoblog, WorldCarFans, Carscoop si Jalopnik.

Bineinteles, toate site-urile mai sus mentionate au specificat ca Automarket.ro este sursa informatiei. Nu numai pentru ca asa este corect in presa online, ci si pentru ca in Vest acest lucru este cat se poate de firesc. Iar aceasta conduita a fost adoptata si de catre Automarket.ro tocmai din aceste motive.

Dupa aproape trei ani in care si-a consolidat brandul pe piata auto din Romania, Automarket.ro incepe incet incet sa scoata capul in lume. De data aceasta, in lumea cea buna.

Mai multe informatii despre contextul in care Automarket a publicat in premiera informatii despre conceptul Kia Soul’ster puteti citi pe blogul lui Mircea.

automarket_kia_soulster1

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: