Hotelul zburator

Un suedez excentric a transformat un avion de pasageri Boeing 747 intr-un hotel.

Suedezul Oscar Dios a avut o idee nastrusnica pe care a implentat-o cu scopul de a o transforma intr-o afacere banoasa: a cumparat un Boeing 747 aflat la final de „cariera” si l-a transformat intr-un hotel destinat celor care calatoresc foarte mult, dar care in acelasi timp nu sunt dispusi sa plateasca foarte mult pentru cazare.

Intitulat Jumbo Hostel si situat in apropierea aeroportului din Stockholm (Suedia), hotelul cuprinde 25 de camere si 85 de paturi. Suprafata unei camere este de numai 1.85 metri patrati, insa inaltimea acesteia atinge 4 metri, datorita faptului ca suedezul a reusit sa elimine toate cablurile din interiorul aeronavei.

Intrucat exista sanse foarte mari ca locatarii sa se plictiseasca intr-un spatiu atat de redus, fiecare camera este dotata cu 3 hot-spot-uri wireless de acces la internet si cu televizoare LCD.

Puntea superioara a ramas nemodificata si va functiona in continuare drept lounge, in timp ce compartimentul first-class a fost transformat intr-o cafenea cu 20 de locuri deschisa non-stop.

Cireasa de pe tort este cockpit-ul avionului, care a fost transformat intr-un apartament nuptial, fiind singura camera ce dispune de baie si dus propriu.

Amatorii de adrenalina pot utiliza iesirile de urgenta ale avionului pentru a merge pe una dintre aripile aeronavei pentru o gura de aer proaspat.

Preturile variaza de la 350 de coroane suedeze (45 USD) pentru o camera obisnuita si ajung pana la 1350 de coaroane suedeze (175 USD) pentru camerele private. In plus, antrepenorul intentioneaza sa perceapa o taxa de 10 USD pentru cei care vor sa efectueze doar un tur al aeronavei.

Hotelul va fi inaugurat pe 15 ianuarie si promite sa fie un real succes prin prisma ideii neconventionale si a preturilor relativ mici.

jumbo_hostel_03

jumbo_hostel_01

jumbo_hostel_02

jumbo_hostel_05

Sursa: Wired

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: