Men’s Health Romania ar putea ramane pe piata

Desi Burda Romania a renuntat la licenta pentru editia locala Men’s Health, revista ar putea continua sa apara sub conducerea unui alt trust de presa.

Burda Romania a anuntat marti ca nu a prelungit licenta pentru editia in limba romana a revistei Men’s Health ce expira in luna decembrie a acestui an, astfel ca numarul de noiembrie – decembrie 2009 aparut recent pe piata este ultimul sub egida publisherului.

Teoretic, miscarea semnifica disparitia revistei de pe piata, insa publicatia ar putea fi preluata de un alt publisher. Informatia a fost confirmata de Razvan Spiridon, redactorul sef al Men’s Health, care a declarat pentru publicatia online Wall Street ca o editura romaneasca a obtinut deja licenta pentru revista, fara insa sa dezvaluie despre ce publisher este vorba.

Daca intelegerea se va confirma, echipa editoriala formata din 4 oameni va ramane neschimbata, aceasta fiind o cerinta a publisherului american Rodale. Pe de alta parte, situatia colaboratorilor este incerta, fapt semnalat pe blogul personal si de Cristian Pavel, unul dintre editorii publicatiei.

Men’s Health a aparut in Romania in mai 2005, iar in primele sase luni ale anului 2009 a vandut in medie putin peste 8.000 de exemplare.

Credit foto: www.menshealth.ro
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: