Despre mine

  • M-am nascut in Bucuresti in 30 mai 1985, in 2002 am intrat pentru prima oara pe internet, iar in 2004 am terminat Liceul Teoretic Eugen Lovinescu.
  • Incepand din iunie 2007 sunt Motorsport Editor la publicatia online Automarket, pentru care scriu stiri, analize si feature-uri despre Formula 1, Campionatul Mondial de Raliuri, Campionatul European de Raliuri si Campionatul National de Raliuri. Ocazional imi exprim opiniile despre ultimele evenimente din motorsport pe blogul publicatiei.
  • Pentru o scurta perioada de timp (august 2008 – noiembrie 2009) am fost IT Editor al publicatiei online ArenaIT, pentru care am scris stiri despre gadgeturi, hardware, software, internet si stiinta.
  • Primul meu job (septembrie 2006 – aprilie 2007) a fost cel de Sport Editor al site-ului publicatiei saptamanale Kicker Sport Magazin, pentru care am scris stiri despre fotbal, tenis si motorsport.
  • In 2009 am absolvit Facultatea de Geologie si Geofizica din cadrul Universitatii Bucuresti cu lucrarea de licenta intitulata “Aplicarea cercetarilor satelitare in analiza geodinamicii zonei seismogene Vrancea”. In timpul facultatii, in perioada martie 2007 – iunie 2009, am gestionat blogul Geofizica, un proiect personal adresat colegilor mei care continea cursuri, proiecte, lucrari de laborator si informatii utile.
  • Pe acest blog am publicat articole pe diverse teme incepand din octombrie 2006. Din martie 2010, blogul s-a transformat intr-o pagina de prezentare.
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: